Времето през ноември вече е хладно и плетените рокли са перфектен

...
Времето през ноември вече е хладно и плетените рокли са перфектен
Коментари Харесай

17 от най-добрите рокли за ноември

Времето през ноември към този момент е хладно и плетените рокли са съвършен вид за всекидневно носене. Тези рокли са по едно и също време комфортни и стилни, което ги прави повсеместен избор за редица мотиви. Независимо дали ги избирате за офис облекло или среща с с другари, плетената рокля може да бъде облечена нагоре или надолу, с цел да дава отговор на мотива. Комбинирайте с боти до глезена или маратонки за нехаен външен тип или се облечете с обувки на ток и ефектни бижута. С набор от стилове, цветове и текстури, от които да избирате, тези рокли са наложителни за всеки ноемврийски дрешник.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от S A S H A (@sasha__fuks)

 

Миди роклите в композиция с ботуши са друга страхотна алтернатива за ноември. Тези рокли са идеални за тези междинни дни, когато не е задоволително студено за плетена рокля, само че не е задоволително топло за по-къса рокля. Съчетайте струяща се миди рокля с високи ботуши до коляното за изящен и неналожителен външен тип. Този жанр е съвършен за извършване на покупки или обяд с другари. За по-официален мотив заложете на вталена миди рокля с ботуши на ток и ефектни бижута. Този външен тип е съвършен за вечерна среща или вечерно събитие.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от DILETTA FEDERICA AMENTA (@dilettamenta)

 

За първокласен и съвременен вид помислете за кадифена рокля или сатенена в кондензиран цвят като бордо, червено или тъмносиньо. Кадифените рокли са идеални за публични събития и придават нотка искра на всяко облекло. Кадифената рокля може да се съчетае с обувки с каишки и ефектни бижута, с цел да завършите външния тип. Тази материя е освен стилна, само че и обезпечава топлота, което я прави превъзходен вид за събития през ноември.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Pattraporn Chaveesak (@jarinpat)

 

За тези, които желаят да прибавят малко искра към формалното си облекло, роклята с пайети може да бъде превъзходен вид. Роклите с пайети се оферират в доста разнообразни стилове, от вталени до струи, и могат да бъдат открити в разнообразни цветове. За публично събитие дълга рокля с пайети в безпристрастен цвят като сребро или злато може да бъде превъзходен избор. Съчетайте го със семпли бижута и клъч, с цел да оставите роклята да свети. За по-ежедневно събитие, мини рокля с пайети в самоуверен цвят като алено или синьо може да бъде страхотна алтернатива. Съчетайте го с черни боти до глезена и кожено яке за изящен и изострен външен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mel Lowe (@mellowe_moments)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР